Bibliotheek Dirkzwager


Elk advocaten- en notarissenkantoor beschikt over een goede bibliotheek. Want een advocaat of notaris kan zijn werk immers niet doen zonder de juiste informatie bij de hand te hebben.

Kennis opdoen

Dirkzwager heeft van oudsher dan ook een uitgebreide juridische bibliotheek. Naast de vele duizenden boeken, tijdschriften en andere juridische naslagwerken bevat de collectie ook een steeds groter wordend aantal digitale en online informatiebronnen.

Onze medewerkers maken intensief gebruik van deze bibliotheek. Om hun kennis op peil te houden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op hun vakgebied. Maar ook om commentaar en jurisprudentie te zoeken dat van pas komt in een specifieke zaak.

Kennismaken

Tot voor kort was deze collectie alleen voor intern gebruik beschikbaar. Maar zoals gezegd geloven wij in het delen van kennis, dus waarom niet deze grondstoffen van onze kennis toegankelijk maken voor onze relaties?

Tussen de kasten met boeken en tijdschriften zijn comfortabele zitjes ingericht. Hier kunt u in alle rust lezen, werken of overleggen.

Via touchscreens en leenlaptops kunt u via wifi onze digitale informatiebronnen raadplegen en draadloze printopdrachten versturen. Onze informatiespecialisten staan klaar om u te ondersteunen bij uw research, en als u vragen heeft die méér kennis vereisen dan vragen wij een van onze juridische specialisten u verder te helpen. Dat alles onder het genot van een lekkere kop koffie.

Kinderzwerfboek

In Bibliotheek@Dirkzwager is een Kinderzwerfboek-station ingericht, een kast vol met kinderzwerfboeken. Kinderen kunnen hier een boek uitzoeken om thuis te lezen, om het daarna weer uit zwerven te sturen. Of je kan een eigen boek brengen dat een ander kind mag lezen. Natuurlijk mogen ook volwassenen hier een boek meenemen om hun kind te laten lezen. Of om voor te lezen. Je kan hier ook zwerfstickers krijgen.

Kinderzwerfboek is een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen.

dirkzwager-logo
dirkzwager-foto

Bibliotheek Dirkzwager

Velperweg 2, 6824 BH Arnhem
Postbus 111, 6800 AC ARNHEM
t. 088 2424200
f.  088 2424111
e. bibliotheek@dirkzwager.nl
w. dirkzwager.nl

Ma 08:00-18:00 uur
Di 08:00-18:00 uur
Wo 08:00-18:00 uur
Do 08:00-18:00 uur
Vr 08:00-18:00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
  • Bezoek op afspraak.
  • Gratis wifi.
  • Catalogus is ter plekke te raadplegen.
  • Boeken en tijdschriften alleen ter plekke te raadplegen.
  • Gratis koffie en thee.
  • Print- en kopieerfaciliteiten zijn aanwezig.